Privatlivspolitik


Når du kontakter mig via min emailadresse eller kontaktformularen her på hjemmesiden behandler jeg din henvendelse fortroligt og jeg beder udelukkende om relevante data i form af navn og emailadresse for at kunne besvare henvendelsen. Hvis det ikke er relevant for mig i forhold til et evt. samarbejde eller arbejdsforhold at beholde mailudvekslingen og disse data, slettes dette. 

Jeg udsender ikke nyhedsbrev eller anden form for reklame eller info uden direkte samtykke og samler ikke emailadresser eller andre oplysninger med henblik på mailinglister. Jeg videregiver ikke nogen form for information såsom email og andre personoplysninger til trejdepart, og oplysninger opbevares hos mig, hvor de ikke kan tilgås af andre. Man kan til hver en tid bede mig om at slette data. 

Oplysninger om webbrowser, land, besøgte sider etc, der indsamles med cookies via min hjemmeside, indsamles i anynomiseret form og indsamles som del af en standardløsning via min hjemmesideløsning hos one.com. Oplysningerne bruges ikke til andet end at se se besøgstal og forbedre oplevelsen af hjemmesiden.